L'Ajuntament de la Torre de Claramunt impulsa una recollida de signatures per evitar el tancament de l'única entitat bancària que queda al municipi, una oficina del BBVA. La Torre, com ha passat en desenes de petits municipis, ha patit els efectes del procés de reducció del nombre d'oficines bancàries que han fet totes les entitats, una situació que els deixa sense possibilitats d'operar directament amb un empleat i genera moltes dificultats a persones que no tenen autonomia per moure's fins a una altra població, o no es poden espavilar a través d'Internet per fer les seves gestions.

L'oficina del BBVA és l'única entitat bancària que queda al municipi i el consistori vol evitar-ne el tancament. «Davant dels rumors» que diuen que l'entitat deixarà de presentar el servei físicament, el govern municipal vol muntar una campanya. Al mateix temps, l'Ajuntament expressa «el seu desacord i oposició al tancament».

En aquest tema, els grups municipals van tots a l'una. La possibilitat de perdre l'oficina ha molestat les formacions, «que no descarten emprendre accions de protesta contra aquesta decisió que no té consens». El document per signar es pot trobar a les oficines de l'ajuntament en horaris de matins i tardes de dilluns i dimecres, o bé al centre social Sant Joan Baptista.