L'Ajuntament de Castellví de Rosanes ha concedit aquest inici d'any diferents ajudes per al menjador escolar i activitats, totes elles adreçades a famílies que passen per situacions de dificultat econòmica i necessiten el suport dels Serveis Socials municipals per cobrir necessitatsalimentàries i socioeducatives. L'import de les ajudes per a menjador escolar ascendeix a més de 880 euros, mentre que els suports a activitats esportives per necessitats socioeducatives són d'un global de 653 euros, ambdues per al període del gener al juny del 2017.

Les ajudes de menjador escolar, pel 50% del cost del servei, s'han concedit a famílies que no han pogut accedir a la beca ordinària per problemes amb la documentació o bé que han rebut en la convocatòria general, gestionada a través del Consell Comarcal, una beca que només cobreix la meitat del cost del servei. En ambdós casos, des dels Serveis Socials s'ha considerat necessari donar suport econòmic municipal a aquestes famílies que no poden fer front al cost de menjadorescolar tot i necessitar aquest servei.

Les beques esportives es concedeixen amb suport de la Diputació de Barcelona, i estan adreçades a famíles que tenen l'esport com una necessitat educativa.