El Centre d'Innovació Anoia va acollir dijous la presentació del Pla Tècnic de Gestió i Millora Forestal Conjunt promogut per l'associació de Propietaris Forestals Serres Miralles-Orpinell, amb el suport del Centre de la Propietat Forestal de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilanova del Camí.

L'acte, que va tenir la presència d'una setantena de propietaris forestals dels municipis de Vilanova del Camí, la Pobla de Claramunt i de Santa Margarida de Montbui, va ser valorat amb satisfacció per part de Francesc Sabaté, secretari de l'associació de Propietaris Forestals Serres Miralles-Orpinell, que va assegurar que l'objectiu d'aquesta presentació era explicar als propietaris els avantatges que suposa estar associat. En aquest sentit, Sabaté va afegir que l'entitat els ofereix diferents eines i recursos que faciliten la gestió i l'ordre de les finques forestals.

La redacció del Pla Tècnic de Gestió i Millora Forestal ha tingut en compte diversos aspectes, com l'origen, els antecedents de gestió i l'estat dels boscos, o aspectes culturals i socioeconòmics .