Martorell ha posat en marxa un servei de bus llançadora gratuït per accedir al recinte de Ca n'Oliveras en la nova edició de la fira de Primavera.El bus connectarà el recinte firal amb la plaça del Vi i el Portal d'Anoia. Ca n'Oliveras tornarà a ser un dels punts neuràlgics del certamen, amb la 4a Mostra del Transport i la 28a campanya «Una casa, una flor».

La mostra va començar a caminar ahir i tanca portes demà dilluns. Hi ha una Mostra del Transport, que disposarà de sis expositors de vehicles de 270 metres quadrats cadascun, i un de motos, de 100 metres quadrats (Motards Martorell). Hi prendran part marques com Seat, Peugeot, Nissan, Kia, Citroën i Renault. L'espai, a més, disposarà de zona lúdica, inflables i jocs infantils, i una àrea gastronòmica, amb degustacions i menús.

Els visitants podran desplaçar-s'hi amb la llançadora gratuïta que connectarà Ca n'Oliveras (polígon La Torre) amb la plaça del Vi i el Portal d'Anoia. El bus circula avui diumenge, de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 20 h, i la freqüència de pas serà de 20 minuts, aproximadament.

Explicant projectes

L'Ajuntament de Martorell tindrà un estand al recinte per informar dels projectes municipals d'interès local, segons han explicat fonts municipals. Diversos plafons il·lustraran l'endreça de la via pública, amb carrers i places amables per afavorir la cohesió social; la ronda verda, mirador i aparcament de les Solanelles; la funció esportiva i social del nou Cruyff Court a les Carolines (que s'ha presentat recentment), i el nou Pavelló Esportiu Municipal de tres pistes. S'incidirà, també, en els projectes d'atenció a les persones, el procés de la transparència de l'acció de govern i les accions de proximitat a les persones.

Com a novetat, s'hi instal·larà un fotoràpid amb disfresses perquè la gent pugui fer de superheroi i endur-se una foto a casa amb el missatge de la campanya dels Pressupostos Participatius: «busquem idees superpoderoses». Les fotos, amb autorització prèvia, es compartiran al Facebook de l'Ajuntament de Martorell.