Ahir van finalitzar les obres a l'avinguda de la Pau que l'Ajuntament de Calaf ha fet per millorar la mobilitat i la seguretat de vehicles i vianants. Això ha permès fer efectiva la prohibició d'aparcar a la banda esquerra en sentit ascendent. La nova senyalització horitzontal delimita els espais on es pot aparcar, només a la banda dreta del carrer.

El canvi resol el principal problema que tenia l'avinguda, la dificultat de pas quan dos vehicles es troben circulant en sentit contrari. A més, per tal d'incrementar la seguretat de les persones que es mouen a peu, s'han incorporat tres passos elevats de vianants.

Les obres van començar la setmana passada, durant la qual hi va haver algunes restriccions en l'aparcament. Durant la jornada d'aquest dimarts, 2 de maig, el car-rer es va tallar completament per tal de fer els treballs de pavimentació i pintura. Finalment, dimecres al matí es va enllestir la senyalització horitzontal, i es va deixar la via completament oberta a la circulació de vehicles. Aquests i altres canvis viaris, que l'Ajuntament de Calaf ha consensuat amb els veïns, estan avalats pels informes dels Serveis Tècnics.