Fira d'Igualada exposa els quadres de la Subhasta solidària a la sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova. La subhasta se celebrarà el diumenge dia 28 de maig a la rambla General Vives i els guanys es destinaran al Banc de Queviures d'Igualada. Es podrà veure a partir de demà fins al dissabte 27 de maig.

Les obres exposades provenen del concurs de pintura ràpida que Fira d'Igualada organitzava anys enrere i els guanys es destinaran al Banc de Queviures d'Igualada.

L'exposició que acull l'Empremta, situada al carrer Santa Maria 12 d'Igualada, es podrà visitar de 18 h a 20.30 h, i el darrer dissabte també al matí.

La subhasta se celebrarà diumenge que ve, dia 28, a les 12 h a la rambla General Vives, en un acte obert a tothom i dinamitzat per l'actor igualadí Joan Valentí. El preu de sortida de les obres serà de 10 euros.

És la primera vegada que Fira d'Igualada organitza aquest acte, que forma part d'una de les novetats d'enguany, una oportunitat per adquirir un quadre d'alguns dels racons més emblemàtics d'Igualada.

La sala l'Empremta, inaugurada l'any 2013, pertany a l'empresa Gràfiques Vilanova, encapçalada per Àngel Acevedo, que cedeix desinteressadament l'espai a la ciutat perquè s'hi puguin fer activitats i exposicions relacionades amb les arts gràfiques.