L'Ajuntament d'Olesa ha iniciat les obres d'urbanització de la Rambleta del barri de les Planes, una intervenció que pretén que l'espai, ubicat al carrer Priorat, esdevingui un punt de passeig i descans dels veïns i veïnes del barri. El preu total d'adjudicació supera els 236.000 euros. La Diputació hi aporta 100.000 euros, diners que han permès per fer possible el projecte.

La voluntat de l'Ajuntament d'Olesa és que «la rambla doni resposta a les necessitats de la vida quotidiana del veïnat de les Planes», segons han explicat fonts del consistori. Per fer-ho possible, el projecte d'urbanització de la Rambleta del carrer Priorat segueix un seguit de criteris, com ara intercalar espais funcionals i àrees obertes amb un tractament que permet un ús variat de l'espai, com ara el passeig, zones infantils, zones d'estada o jardins. El regidor d'Obres i Edificació, Miquel Riera, ha destacat que es busca que aquest espai deixi de ser una rambla per esdevenir un parc que funcioni com «una transició progressiva des d'una rambla més urbana cap a la zona rural».

La intervenció manté l'espai central com a passeig. Es manté l'arbrat existent i es col·locaran nous paviments i mobiliari urbà, aprofitant la ubicació d'aquests arbres i les ombres que projecten. També es vol potenciar les vistes a la muntanya de Montserrat.