El conseller de Sanitat, Antoni Comín, s'ha compromès amb l'Ajuntament de Martorell a fer redactar el projecte executiu d'ampliació de l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. El centre s'ampliarà i ho farà pel bloc de les urgències, el de l'hospitalització de dia, el bloc quirúrgic i el nombre de llits d'hospitalització. Amb aquesta millora, Comín confia que Sant Joan de Déu de Martorell pugui ser un hospital de referència.

Tant Salut com la direcció del centre hospitalari i l'Ajuntament coincideixen que l'hospital obté molt bona nota pel que fa a la qualitat assistencial, però que pateix l'estretor de les seves instal·lacions, l'ampliació de les quals és l'objectiu principal del compromís adquirit amb la visita d'aquest dijous.

L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va aprofitar la visita que dijous va fer el conseller per reclamar aquesta ampliació, tal com ja havia fet anteriorent el mateix centre.

Els acords establerts entre el departament de Salut, l'Ajuntament, la direcció i el patronat del centre han de garantir el futur d'aquest hospital amb 850 anys d'història, que actualment atén i és centre de referència de fins a 160.000 persones de 13 municipis. Segons l'alcalde Fonollosa aquesta és «una reivindicació justa i necessària, que mantenim i defensem des de fa molt temps», i que ara es concreta.