El Museu de la Pell d'Igualada va acollir el cap de setmana passat la primera Fira Lúdica i de Col·leccionisme Playmobil a la capital de l'Anoia.

Organitzada per l'entitat Click Factory Fest, amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat i del mateix museu, tenia per objectiu apropar el món dels mítics clicks a les famílies i als col·leccionistes a través del joc, els concursos i el muntatge de diorames.

Hi va haver projeccions de curtmetratges i pel·lícules, tallers creatius, tallers de caretes, pintacares, tallers de xapes, tallers d'stop-motion, storytimes i un espai de venda. La iniciativa va tenir també un vessant solidari i es van recollir donacions per a la Fundació Banc dels Aliments. Centenars de persones van passar per la mostra encuriosits per les diferents recreacions que es van muntar amb els populars clicks i van poder descobrir muntatges fets amb un gran detall.

També es convidava el públic, sobretot els més petits, a fer volar la imaginació i portar a terme les seves pròpies creacions amb material que hi havia a la disposició dels afeccionats.