El departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada ofereix, des d'aquest mes de juny, un servei d'atenció i orientació via WhatsApp adreçat a joves, adolescents i famílies, en relació amb el consum de drogues.

El servei ofereix informació i orientació a adolescents i joves que consumeixen drogues i que volen abandonar-ne el consum; assessorament als interessats a reduir els riscos i danys de les drogues; informació sobre les diferents substàncies, efectes, riscos i conseqüències; suport a les famílies per tal de descobrir dinàmiques relacionals o desordres que puguin portar els fills al consum de drogues; suport psicològic i emocional; i suport personal, comprensió o acompanyament. El número a través del qual es poden adreçar consultes al Servei de Prevenció de les Addiccions és el 638 904 206.

L'objectiu de l'atenció via WhatsApp és posar a l'abast dels ciutadans que ho necessitin una nova via de consulta molt més directa. A banda, però, es pot contactar amb aquest servei a través de Facebook, de l'adreça electrònica promociosalut@aj-igualada.net i presencialment.