Els Mossos continuaven ahir al vespre sense localitzar el propietari de la casa de Collbató esfondrada dimecres a la tarda per una explosió. L'home no va ser trobat entre la runa, per la qual cosa els Bombers, després de tota la nit desenrunant, van descartar ahir al matí que hi hagués cap víctima entre les restes de la casa.

L'amo del xalet, que era l'única persona que hi vivia, continuava il·localitzable ahir al vespre. El seu telèfon mòbil està apagat o fora de cobertura. L'home, d'uns 40 anys, no té cap familiar directe que pugui ajudar la policia a donar pistes sobre la seva localització.

Els Mossos, mentrestant, continuen investigant la causa de l'explosió. Els agents no descarten cap hipòtesi, ni que hagi estat accidental ni intencionada, i no descarten tampoc que fos provocada pel propietari desaparegut.

Durant les tasques de desenrunament, els Bombers van trobar entre la runa una bombona de gas propà, i ara s'està investigant si estaria relacionada o no amb l'explosió. L'immoble no estava connectat a la xarxa de gas natural, de manera que ja des del començament es va descartar que l'explosió tingués aquest origen.

Els fets van tenir lloc dimecres a 2/4 de 7 de la tarda, quan una virulenta explosió va provocar l'ensorrament complet de la casa, situada al carrer Tàrrega, a la urbanització de Can Dalmases, i va causar un incendi a l'interior. L'esfondrament va ferir lleument una veïna que era a l'exterior, ja que va rebre l'impacte de vidres trencats. L'explosió es va sentir a tot el poble i molts fragments van caure a sobre de les cases veïnes.