L'Ajuntament de Martorell inaugurarà avui, a les 12 del migdia, la remodelació de la plaça de les Germanes Maestre, i els car-rers Revall i Pere Puig, coincidint amb les festes del barri Pont del Diable. Els treballs han de comportar una millora de la via pública i de la mobilitat a la zona.

El conjunt s'ha transformat en zona de prioritat invertida amb plataforma única, on s'ha prioritzat el pas de vianants i les condicions d'accessibilitat.

La plaça de les Germanes Maestre té una nova zona de jocs infantils per a totes les edats, un espai-plaça amb nou mobiliari urbà, vegetació i noves jardineres, i també millor il·luminació.

L'alcalde martorellenc, Xavier Fonollosa, ha destacat que «és una plaça complicada perquè hi conflueixen quatre carrers i té un pendent físic molt pronunciat. Quan plantejàvem la reforma, vam tenir molt clar que li havíem de canviar la fesomia. Inicialment, el carrer de Revall feia un gir que anava a parar a la sortida del carrer d'Anselm Clavé; ara hem fet aquesta connexió molt més plana i hem generat tres espais oberts amb terrassa».