Cinc colles, 150 participants entre diables i tabalers, van protagonitzar el cap de setmana a Calaf la Trobada de Diables de la Segarra històrica, entre els quals l'entitat local.

Els Diables de Cervera Carranquers, els Diables Keresus de Santa Coloma de Queralt, els Diables 7 de Foc de Sant Guim de Freixenet i les Forces Diabòliques de Sanaüja van ser les que van fer possible una gran cercavila de pirotècnia que va arrencar a 2/4 d'11 amb els ritmes dels tabals dels Diables de l'Alta Segarra. Percussions i aplaudiments van engegar la baixada de les colles cap a la plaça dels Arbres. Després d'un recorregut pels carrers, el correfoc va acabar a la plaça Gran, amb el lluïment final dels Diables de l'Alta Segarra, però també de cadascuna de les colles de la trobada. Un cop el so dels tabals es va aturar i l'última flama es va apagar, crits de celebració van omplir la plaça Gran.

Després de la traca final, el grup solsoní Kuissó va amenitzar la vetllada i la formació PD Diabòlics va ser l'encarregada de cloure la celebració.