Òdena serà el municipi que acollirà enguany la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran a l'Anoia, el dissabte 30 de setembre. Un esdeveniment que tindrà lloc al pavelló Mestre Vila Vell, amb una jornada pensada especialment amb i per a la gent gran de tots els municipis de la comarca i que, a més del seu vessant lúdic, vol també promoure el benestar físic, psíquic i emocional de les persones grans i alhora transmetre una imatge positiva de l'etapa de la vellesa.

La celebració està organitzada pel Consell de la Gent Gran de l'Anoia, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Òdena i el suport del casal d'avis d'aquesta població. La festivitat començarà a dos quarts d'una del migdia amb la trobada dels participants a la plaça Mestre Vila Vell, on hi haurà una cercavila a càrrec de la batucada Konkatrons. Posteriorment es farà la rondalla Els trobadors de l'Anoia, abans de l'entrada dels convidats al pavelló per al dinar, que serà a dos quarts de dues. La jornada es tancarà amb els parlaments de les autoritats i un ball popular amb el grup Liberty.

Les inscripcions tenen un preu de 18 euros per persona i inclouen el dinar, el ball i un detall. Els tiquets es poden adquirir, fins al dia 18 de setembre, als casals de la gent gran i als ajuntaments dels diferents municipis de la comarca. Les places són limitades.

L'Ajuntament d'Òdena i el Consell de la Gent Gran de l'Anoia convida tota la gent gran de la comarca a participar de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran.