L'actuació del grup català d'electropop La Casa Azul del proper 15 d'agost serà un dels actes centrals de la Festa Major de Martorell, que començarà dilluns i que enguany tindrà un pregó molt emotiu. Encapçalat pel cantant i artífex del projecte, Guille Milkyway, La casa azul presentarà el seu darrer àlbum, La gran esfera, i farà un repàs de la seva trajectòria l'any en què es compleixen 20 anys de la seva formació. El concert, gratuït, tindrà lloc dimarts 15 d'agost a partir de 2/4 de 12 de la nit a l'escenari instal·lat al carrer de Josep Vilar, on, a partir de les quarts de 3 de la matinada, el mateix Guille Milkyway es posarà en el paper de DJ i farà sonar les seves cançons preferides de tots els temps i que més l'han inspirat en una sessió purament pop.

La Festa Major de Martorell retrà homenatge a l'actor Santi Ibáñez amb el pregó (dilluns a 1/4 de 8) a càrrec d'Àlex Casanovas i Mercè Comes, grans amics i companys de professió de l'actor. Nascut a Martorell el 1958, Santi Ibáñez va dedicar-se a la interpretació local i professional, participant en més d'una vintena de produccions, entre les quals destacava la seva presència a La Cubana i a moltes sèries de ficció, com Secrets de família, Temps de silenci o El cor de la ciutat.

Dilluns, els catalans The Chanclettes encetaran la festa major a la plaça de l'Església amb un espectacle discomòbil que a través de la música, el ball i l'humor faran reviure tota la memòria musical, televisiva i cinematogràfica que els ha acompanyant durant els seus 20 anys de formació.