La celebració de l'Agro Alta Segarra coincidirà amb l'arrencada de la Festa Major de Calaf, que tindrà lloc de l'1 al 4 de setembre, amb la música com a principal protagonista.

L'inici el donarà el pregó de divendres, i tot seguit començarà la festa nocturna amb el grup de folklore de les Terres de l'Ebre Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. El karaoke s'oferirà amb música en directe, a càrrec del grup Karaokes Band, i per acabar, DJ Àlex tancarà la nit.

L'endemà arrriben alguns dels plats forts. D'una banda, amb l'actuació de Ramon Mirabet a la plaça dels Arbres a 2/4 de 12 de la nit i, de l'altra, amb el concert de Txarango que hi haurà a continuació per presentar el seu últim disc, seguit de la música de Dj Sendo.

Diumenge al matí, la plaça Barcelona 92 es convertirà en la plaça dels Jocs, mentre que la plaça Gran serà l'escenari de la dansa tradicional calafina, la Metradansa, junt amb altres danses populars. Al vespre tindrà lloc la tercera Engardelada de Calaf i, posteriorment, l'actuació de l'Orquestra Mitjanit.

Finalment, per a la nit de dilluns hi ha previst un concert i ball amb La Principal de la Bisbal, i a les 10, un piroespectacle.

Com sempre, hi haurà l'espai de Barraques, i també activitats infantils i esportives, i un espai de videojocs.