Piera celebrarà la primera trobada falconera el diumenge 3 de setembre, una festa que completa les exhibicions de formacions humanes amb una fideuà falconera popular, circ i una festa amb karaoke. Es tracta no només d'una trobada dels membres actuals, sinó que també s'hi inclouen els exfalconers.

El primer acte previst és la cercavila dels Falcons de Piera i els bastoners de Masquefa a les 12 h, amb un recorregut que s'iniciarà al carrer Piereta (davant la pantalla informativa de l'Ajuntament) fins a la plaça del Peix on es farà una actuació final. Després es farà la fideuà falconera popular i LA projecció d'un audiovisual històric. Els tiquets es vendran anticipadament, fins al 25 d'agost, al preu de 5 euros als punts de venda següents: Casal de Joves i Grans, Bar Foment de Piera, Biblioteca de Piera, Llibreria Amat, Tot Esport i JM Pastissers. També es podran adquirir el mateix diumenge 3 al preu de 7 euros.

A 2/4 de 6, la festa continuarà amb un actuació del Circ Pistolet, i a 2/4 de 7 la festa se centrarà em un Karaoke's Kids, que posarà punt final al programa d'actes. Els organitzadors esperen que sigui una festa molt participada tant per persones del món falconer com de visitants.