La població de Vilanova del Camí va acomiadat ahir al migdia la jove de 19 anys Marina Rosillo Garcia, que va morir de manera sobtada durant els actes de la festa major.

L'església de Sant Hilari va quedar petita per acollir la gran quantitat de gent que va voler donar suport a la família i dir l'últim adéu a la jove. Desenes de persones no van poder entrar al temple i van haver de seguir la cerimònia des del carrer Major.

Molts joves, amics, companys i professors tant de l'institut Pla de les Moreres com de l'escola Gaspar Camps, els dos darrers centres on havia estudiat Marina Rosillo, van ser presents a l'església i van ser protagonistes de la part més emotiva.

Sheila Grados, Puri Capitán i Marta Olivé van fer l'acompanyament musical interpretant peces triades per la família. Entre d'altres, va tocar Nella Fantasia, d'Ennio Morricone, i l' Hallelujah, en una versió d'Alexandra Burke que era una de les peces preferides de la jove Marina Rosillo. Les causes de la seva mort, ahir, encara no s'havien donat a conèixer.