Igualada se suma aquests dies a la Setmana Europea de l'Esport, set dies, del 23 al 30 de setembre, en què es vol promocionar l'activitat física de la població i, sobretot, en l'àmbit de la feina. La iniciativa engegada el 2015 per la Comissió Europea té la voluntat de promoure l'esport i l'activitat física a tot el continent.

El tema central de la campanya és «#BeActive», amb el qual es vol animar tothom a romandre actiu durant aquests dies i al llarg de tot l'any. El departament d'Esports de l'Ajuntament d'Igualada va anunciar ahir que s'hi havia sumat aquest 2017 i en un comunicat animava «les entitats, clubs i ciutadania a prendre-hi part» i al mateix temps «recordava la importància i els beneficis per la salut de la pràctica esportiva regular i de mantenir una vida activa».

L'àmbit d'actuació de la campanya, que aquest any és impulsada a escala europea, se centra específicament en l'entorn educatiu, el lloc de treball, les activitats a l'aire lliure i els clubs esportius i gimnasos.

Responsables del departament d'Esports, l'Ajuntament d'Igualada han convidat tots els organitzadors d'activitats esportives de la ciutat, ja siguin competitives o de lleure, a accedir al web www.esportigualada.cat, i incloure les seves iniciatives al calendari de la Setmana Europea de l'Esport. Algunes activitats són el 7è Torneig de Pàdel Comarcal, el 12è Open Frontennis Molí Nou, la formació per a tècnics aquàtics i la 16a Triatló Infantil d'Igualada. A més, es proposa a