Martorell va reunir divendres passat les associacions del municipi en la Trobada d'Entitats. La sala de El Progrés es va omplir. La trobada va ser un reconeixement al paper que tenen les més de 200 entitats que formen el teixit associatiu del municipi.

La regidoria de Comunicació, Cooperació i Participació de l'Ajuntament va agrair la tasca de les més de 10.000 persones implicades, segons que va explicar, i en va homenatjar 7 que han complert 25 anys com a membres de junta i 3 associacions que han assolit el quart de segle d'existència. També es va donar la benvinguda a les noves entitats i als 65 nous membres de juntes, i es va acomiadar els 9 que en marxen.

Les tres entitats que arriben als 25 anys són els Amics de les Motos Antigues i Clàssiques de Martorell (AMCAM), el Club Bàsquet La Mercè i la Colla de Geganters. I també 7 persones amb 25 anys de trajectòria a junta: Santi Nolla, Jordi Barón, Jaume Vives, Artur Valls i Josep Valls (AMCAM), Bartolomé Urbano (Societat Ornitològica) i Francisco Javier Montes (Protecció Civil).