El Consorci per a la promoció de l'Alta Anoia, amb el suport de Diputació de Barcelona i les hípiques del territori, organitza la fira eqüestre Strata a Rubió, el proper 22 d'octubre.

La fira, que es torna a fer al pla de Rubió, és un dia dedicat sobretot als genets, cavalls i carruatges. Aquests tindran un recorregut a galop pel territori. Al llarg del dia, s'oferiran activitats, exhibicions i mostres en directe, obertes a tot el públic com doma natural, salt, doma clàssica, passejades amb poni, i, a més a més, hi haurà la fira d'artesans de l'Alta Anoia i del món del cavall, a càrrec d'una vintena de firaires.

A la Strata d'enguany també s'hi celebrarà la Fira tot pel Cavall, tot segona mà, una mostra per comprar i vendre carruatges, remolcs, guarnicions i objectes de decoració vinculats amb el món del cavall.

La Strata té com a objectiu, segons els organitzadors, la dinamització del territori, la divulgació de l'activitat eqüestre i alhora mostrar totes les rutes i possibilitats que l'Alta Anoia ofereix al món del cavall.

La participació a la fira és gratuïta, però amb inscripció obligatòria abans del 21 d'octubre al cor-reu info@altaanoia.info o bé al 93 868 03 66.