Una cinquantena de persones van assitir a la inauguració de l'exposició El sentiment de la urgència, que aquests dies es pot veure a Calaf. La mostra es va inaugurar el 7 d'octubre passat i va tenir una bona acollida per part del públic que va acudir a l'acte de presentació.

El sentiment de la urgència combina l'exposició de gravats, pintures i videoarts amb actuacions en directe de performances i concerts d'artistes catalans i cubans. El dia de la inauguració els diversos artistes participants van sorprendre el públic amb representacions en directe per contextualitzar els seus treballs i apropar-los als visitants.

La primera, una performance a càrrec de Jordina Ros i Pere Estadella que va donar pas a una hora d'interpretacions. A les 18.30 hores, els artistes Tània Moreno i Luis Miguel Gómez van oferir un concert als assistents i a les 19 hores Eduard Brian va cloure la programació del dia de la inauguració amb el seu concert Didgeriddo i altres vibracions sonores.

Els organitzadors esperen rebre més visites els propers dies. L'exposició està oberta fins al proper 7 de novembre i està formada per obres de diferents artistes catalans i cubans.