El barri dels Closos disposa d'una nova associació de veïns que neix amb la voluntat d'atendre peticions, organitzar activitats i donar servei a les més de 2.400 persones que viuen a la zona.

L'entitat s'ha reunit aquesta mateixa setmana amb l'alcaldessa d'Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon, i el regidor de Participació Ciutadana, Jordi Martínez, per presentar la nova junta integrada per Daniel Ortiz, president; Juanjo Fernández, vicepresident; Paco Riojo i Ramón Pintado, vocals; i Paquita Artigas, secretària.

Per al president, Daniel Ortiz, «el principal objectiu de la nova entitat és activar el barri i aconseguir implicar tant la gent grancom els més joves en l'organització d'activitats, i potenciar el comerç, els bars i restaurants de la zona».

L'entitat es va constituir a principi d'aquest mes d'octubre amb un total de 84 socis. «La resposta ha estat tot un èxit», explica el vicepresident, Juanjo Fernández; «Encara ara trobem veïns pel carrer que ens demanen que els hi apuntem». De moment l'entitat tot just comença a caminar, i encara no disposa de local social. Les vies de contacte són a través del Facebook, amb el nom d'AV els Closos-Llac, i l'adreça electrònica av.elsclosos@gmail.com.

Els integrants de l'associació volen establir una línia de comunicació fluïda tant amb l'Ajuntament com amb la resta d'associacions de veïns: «Participarem als Consells de Barris com la resta d'entitats i farem una petita bústia on puguem recollir totes les peticions i propostes veïnals», ha explicat Ortiz.