Ingressa a presó un home que va robar en cinc cases del Vallès Oriental i en una d'Igualada. El presumpte autor dels fets, que acabava d'arribar al país i no tenia domicili conegut, forçava portes i finestres fent palanca.

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Granollers, amb col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona, van detenir un home de 22 anys d'edat i de nacionalitat albanesa, sense domicili al nostre país, per sis robatoris amb força a domicilis de Sant Celoni, Montornès del Vallès, Caldes de Montbui i Santa Maria de Palautordera, tots municipis del Vallès Oriental, i un altre a Piera (Anoia), a banda de dos delictes més de furt d'ús de vehicle.

La matinada del 19 d'octubre la Guàrdia Urbana de Barcelona va localitzar un vehicle que circulava fent maniobres estranyes, i el seu conductor no es va voler aturar quan els agents l'hi van demanar i es va resistir activament.

Un cop aturat, els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van comprovar que el vehicle havia estat robat feia dos dies d'un domicili de Santa Maria de Palautordera. Dins el vehicle es van localitzar diversos objectes robats, entre altres coses, les claus de diversos cotxes, un dels quals també havia estat sostret en un altre domicili de Montornès del Vallès. L'home va ser detingut en aquell moment.

Amb aquesta informació els agents de la Unitat d'Investigació de Granollers, que ja estaven investigant els robatoris, van poder relacionar el conductor del vehicle robat amb fins a sis robatoris a domicilis en diverses poblacions del Vallès Occidental i una de l'Anoia.

El modus operandi de l'autor es repetia en tots els casos: forçava fent palanca portes i finestres amb eines tipus tornavís i buscava diners, joies o bé objectes fàcils de transportar i ràpids de vendre. Es dóna el cas que l'arrestat va arribar al país el 2 d'octubre passat procedent d'Albània i no s'havia establert en cap domicili conegut fins al moment. Aquesta manera de fer és habitual entre grups de criminals organitzats que es dediquen a realitzar aquest tipus de robatoris. Els grups tenen una gran mobilitat i es desplacen per diversos països en un curt espai de temps.