L'Anoia Tast-Tech, la mostra de noves tecnologies que pretén despertar l'interès d'igualadins per aquest sector, celebrarà la seva segona edició el dissabte 18 de novembre, de les 10 a les 2 del migdia, al Museu de la Pell d'Igualada. L'Anoia Tast-Tech va néixer amb l'objectiu d'apropar i promoure la tecnologia a la societat i molt especialment a la comunitat educativa (pares i mares, mestres, educadors en lleure i alumnes). En aquesta segona edició hi trobarem tallers, xerrades i activitats adreçades a infants, joves i adults.

Els organitzadors justificiquen la mostra en el fet que «la comarca, i en especial Igualada, fa anys que arrossega un dèficit de professionals en el sector tecnològic i, més concretament, en el sector de les tecnologies de la informació. Prova d'això la tenim en la recurrent aparició de la problemàtica en els mitjans de comunicació».

Tres entitats (el Centre de Recursos Pedagògics de l'Anoia, inQuiet i TICAnoia) van decidir, el 2016, aplegar esforços per dur a terme l'Anoia Tast-Tech, una mostra tecnològica amb un objectiu clar: promoure l'apropament de la tecnologia a tots els agents de la comunitat educativa i a la societat en general, donant a conèixer diferents dispositius.

En aquesta edició s'hi podran trobar experiències artisticotecnològiques, projectes educatius i tallers tecnològics per a diverses edats, aquest prèvia inscripció. Hi haurà, també, unes xerrades de 10 minuts a càrrec dels centres educatius participants i la conferència «Em vull dedicar-me a fer videojocs, què faig?», a càrrec de Gina Tost, periodista i emprenedora.