L'Iglú de Calaf, el popular espai nadalenc per a la mainada, serà a la sala d'actes municipal del 27 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener. L'Ajuntament de Calaf va donar a conèixer ahir dates i horaris: de 9 a 13 hores i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Enguany, el Parc de Nadal i el Casal de Nadal obre al matí i a la tarda amb una proposta diferenciada.

Amb un esquema semblant al d'un casal, l'Iglú organitza matins temàtics on els infants i joves podran gaudir de diferents activitats per ampliar els seus coneixements, sempre a través de l'aprenentatge actiu i pràctic.

Hi haurà una proposta variada. Per a les activitats del matí caldrà inscripció i no caldrà la presència de pares i mares, ja que l'equip de monitors restarà a la cura dels inscrits.

Amb aquest nou format, el dimecres 27 de desembre els nens i nenes podran aprendre la tècnica del grafit amb l'ajuda d'un tècnic especialitzat.

L'endemà, La Bacicleta ha preparat dues activitats, adaptades a l'edat, per descobrir el món de la bicicleta. El divendres 29 de desembre, L'Iglú desplaçarà les seves instal·lacions a El Pati, on hi haurà un rocòdrom situat al centre de la població. El dia 2 de gener, es farà un taller de cinema dirigit pel grup Barrina. I es faran gravacions en grups petits.