Un grup d'empresaris amb naus al polígon de les Comes d'Igualada s'han unit per fundar una nova entitat, l'Associació d´Empreses del Polígon Industrial les Comes per tal de reclamar la millores de la urbanització de l'indret. L'entitat neix sota l'empara de la Unió Empresarial de l´Anoia, entitat amb una llarga experiència dinamitzant el teixit empresarial del territori.

El passar dia 26 d´octubre l´Associació va realitzar la seva primera Assemblea general on el seu President, Joan Mateu, acompanyat per alguns membres de Junta va presentar l´entitat davant els empresaris i va explicar els seus objectius: contribuir a millorar l´estat de conservació del polígon industrial de Les Comes, constituir-se com un interlocutor amb les administracions i fomentar la relació i col·laboració entre les empreses.

Mateu va demanar als assistents, que presentessin les seves demandes i necessitats en relació al Polígon industrial de les Comes. Les qüestions relacionades amb la neteja, la seguretat, la senyalització, les voreres o la mobilitat de la zona són els principals temes que van sorgir en la reunió, unes demanda que l´AEPIC canalitzarà amb la Diputació de Barcelona per tal de beneficiar-se de les subvencions per a la millora dels polígons industrials impulsat de l´Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona. L´Associació resta obert a la participació de totes les empreses que es troben ubicades al Polígon. Els empresaris han posat un mail a disposició del socis, aepic@aepic.org.