Una família d'Esparreguera busca el conductor d'un vehicle fosc que dijous passat va atropellar una noia de 15 anys en un pas de vianants i no es va aturar per assistir-la com és obligatori. Els fets van tenir lloc cap a les 8 del matí, l'hora d'entrada al centre educatiu.

La noia creuava el passeig del Castell per un pas de vianants. Un primer vehicle la va veure i es va aturar, però el segon, que circulava en l'altre sentit de la marxa, no ho va fer, li va donar un cop, la noia va caure, i una roda del darrere li va passar per sobre de la cama, segons ha explicat a Regio7 el pare de la menor. En un primer moment, la noia es va aixecar i fins i tot va tornar a casa a peu, amb molt dolor, però. En arribar a casa i davant la persistència del dolor, la mare va acudir a l'hospital de Martorell. Tenia fractura de la tíbia. La mateixa tarda de dijous, la noia era intervinguda i es recupera a casa.

En el moment de l'atropellament la noia va ser atesa per una persona que passava a peu per la zona i pel conductor de l'altre vehicle, el que s'havia aturat al pas de vianants correctament. En l'accident no hi va intervenir cap cos de seguretat ni d'emergència perquè no van ser requerits. El lloc on es va produir l'accident queda a mig camí entre la residència de la jove i el centre educatiu on cursa l'ESO. No es tenen dades del vehicle. La noia només sap que era un turisme de color fosc. Els pares demanen ajut per trobar el conductor, que n'ha d'assumir la despesa. Les dades es poden donar a la Policia Local d'Esparreguera (93 777 55 77).