El Parc Central d'Igualada va acollir diumenge una jornada d´activitats familiars per commemorar el Dia dels Drets dels Infants, amb inflables, propostes esportives i tallers, en una iniciativa del departament de Joventut de l´Ajuntament de la capital de l'Anoia. L'acte tenia el suport de la Diputació de Barcelona i va comptar amb la participació del Consell Municipal dels Infants.

La celebració s´emmarcava en l´aspiració d´Igualada d´assolir el segell de Ciutat Amiga de la Infància que dóna Unicef. Per aconseguir-lo, segons expliquen fonts municipals, cal complir determinats objectius que contribueixin a fomentar la participació de la ciutadania, inclosos els infants, en les polítiques locals d´infància i adolescència, construint aliances i xarxes de col·laboració amb diferents sectors de la societat a favor de la infància, d´acord amb els principis i normes de la Convenció sobre els Drets dels Infants.

L'acte d'ahir diumenge va comptar amb la participació dels membres del Consell dels Infants i hi van assistir, entre altres representants del consistori igualadí, l'alcalde, Marc Castells, i la regidora d'Ensenyament, Patrícia Illa.