El Col·lectiu de Pessebristes d'Esparreguera oferirà enguany 13 diorames relacionats amb el Nadal. La mostra es podrà veure a la Sala d'Exposicions Municipal (carrer dels Arbres, 38 d'Esparreguera) a partir del 16 de desembre del 2017 i estarà oberta al públic fins al dia de Reis.

La mostra estarà formada amb maquetes de Josep Colomé, Pere Durà, Joan Montoriol, Pedro Motoso, Feli Noguero, Fermín Osta, Lucía Rami, Fidel Rebolla, Assumpció Roca, Emili Sancho i Balbina Sangüeza. També s'hi podrà veure un diorama del Col·lectiu de Pessebristes i un altre en memòria de la pessebrista Maria Jordana.

L'exposició del Col·lectiu de Pessebristes d'Esparreguera arriba a la seva edició número 35. La inaguració del dia 16 serà a les 7 de la tarda i a les festes de Nadal. Els festius es podrà visitar de les 12 a les 2 del migdia i de 6 de la tarda a 9 del vespre. I els dissabtes i feiners, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. El cartell d'aquesta edició té com a motiu principal el caganer, per representar l'enfrontament polític que viu el país.