Capellades ja té pressupost per al 2018, que s'eleva a poc més de 5 milions d'euros. El consistori el va aprovar en el darrer ple municipal, aquest gener.

Els nous comptes s'han disse-nyat amb la idea de «consolidar els serveis que hem creat en aquesta legislatura, especialment a les àrees de serveis socials, cultura o joventut», segons va explicar l'alcalde, Aleix Auber, en el mateix ple, i va apuntar que en el capítol d'inversions destaca especialment l'àrea de cultura, amb la Lliga com a principal exponent, i amb l'Abric Romaní, així com també la piscina blava, en el camp dels equipaments. Quant a intervencions menors, es va referir a millores de diverses instal·lacions, de l'accessibilitat, i en infraestructura. Va remarcar que «es compleixen les normes pressupostàries i que continuem baixant el deute».

Per la seva banda, el regidor d'Hisenda, Jaume Solé, va remarcar que «estem aprovant el pressupost al gener, gairebé quan toca. Això no havia passat des de fa moltíssims anys i és en la direcció que hem d'anar perquè això després facilita molt el treball de l'administració. Aquesta és la línia d'eficiència que hem començat i que ha de marcar la tendència del nostre treball».

Prèviament a l'aprovació dels pressupostos, el ple municipal va aprovar les actes pendents i es va donar compte dels diferents decrets d'alcaldia.

Per unanimitat, els quatre grups del consistori van aprovar la moció d'adhesió al manifest de Som Escola en suport del model educatiu actual i en contra de les darreres agressions. També per unanimitat es va aprovar acceptar la renúncia de l'entitat Fes-te Jove KP a la subvenció concedida.