El nou Punt Jove dels Hostalets de Pierola ja està en marxa. S'ha dut a terme gràcies a un procés de participació amb els joves hostaletencs com a protagonistes. L'Espai d'Entitats acull el Punt Jove.

La regidora de Joventut, Carme Zaragoza, ha destacat la importància del projecte i ha posat en valor «la feina efectuada entre els joves hostaletencs i els tècnics de joventut per definir un espai adaptat i enfocat a les necessitats dels joves i les seves famílies».

També ha explicat que el Punt Jove «és una fita important en un camí que encara té molt recorregut, ja que l'objectiu del govern és instal·lar el centre a l'edifici annex al futur poliesportiu cobert dels Hostalets de Pierola». En el futur, doncs, es preveu que hi hagi més recursos i més capacitat de generar relacions entre els joves interessats en diferents aficions.

La setmana passada es va fer un jornada de portes obertes, divendres, amb una alta participació de joves de la població i dels seus familiars. Després es va fer l'entrega de premis del concurs d'Instagram, on es premiava la millor fotografia de Nadal.