Els Mossos d'Esquadra d'Igualada van donar a conèixer ahir que el 24 de gener passat van detenir un home, de 47 anys, de nacionalitat dominicana i veí d'Igualada (Anoia), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Els mateixos agents també van denunciar una dona de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veïna d'Igualada, pels mateixos fets.

Abans, el mes de novembre, els Mossos van tenir coneixement d'un possible frau a la instal·lació elèctrica en un immoble de la localitat d'Igualada. Aquesta suposada irregularitat va iniciar una investigació, en la qual es va poder comprovar que hi havia una connexió fraudulenta i que de l'immoble sortia una forta olor de marihuana.

El 24 de gener, els Mossos van fer una entrada i perquisició a l'esmentat domicili. A l'interior van localitzar dues estances amb un total de 832 plantes de marihuana, juntament amb una complexa instal·lació amb focus, extractors i filtres.

Un cop finalitzats l'entrada i l'escorcoll, els agents van detenir un dels inquilins com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Per altra banda, també es va denunciar una altra inquilina de l'immoble.

Els Mossos van tancar el cas el 26 de gener, quan van posar el detingut a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada. I a la denunciada se la va citar per al dia 25 passat a comparèixer davant del jutge.