La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de millora de la intersecció entre les carreteres BV-2433 i la C-243b i que permet connectar amb la B-244 entre Martorell, Castellví de Rosanes, Gelida i Sant Sadurní d´Anoia. Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 524.220 euros i un termini d´execució de cinc mesos, comporten la construcció d´un carril central a la BV-2433 per facilitar els girs a l´esquerre amb més seguretat i un canvi de traçat de les dues carreteres per augmentar la visibilitat.

Així, les obres preveuen canviar la secció actual de la carretera per una secció amb dos carrils de tres metres, un carril central de 3,5 m, amb vorals d´un metre i bermes de 0,75 m i 0,5 m.

La intersecció de les dues carreteres, en forma de Y simple, es troba en un àmbit de traçat ondulat on la secció de la carretera és molt variable a causa de les condicions orogràfiques de la zona, amb la presència del barranc de les Deveses, que fa que hi hagi un desnivell de 34 m aproximadament a l´altura de la intersecció.