Centenars de persones han visitat aquest cap de setmana la 3a Fira Modernista d'Esparreguera, que ha omplert els carrers de l'illa de vianants amb firaires vestits de l'època -principi del segle XX-, espectacles de clown i cinema. Els visitants també han pogut gaudir de visites guiades al taller de Ceràmiques Sedó i de la inauguració de sis nous itineraris turístics per conèixer l'entorn i el llegat patrimonial del municipi.

El regidor de Cultura d'Espar-reguera, Emmanuel Ortí, es mostrava molt satisfet del resultat d'aquesta tercera edició de la fira: «Hem notat molta més afluència de gent que altres anys», i apuntava que «les condicions meteorològiques han ajudat, perquè ha estat un cap de setmana poc fred i, sobretot dissabte, va fer molt bon temps». Ortí també va explicar que aquest any «s'ha ampliat el nombre de parades, que de les 70 de l'edició anterior s'ha passat al voltant d'una norantena», repartides pels carrers de l'illa de vianants i les places de l'Església, de l'Ajuntament i del Centre. L'oferta dels firaires era variada i s'hi podia trobar un ampli ventall de productes.

A més, al llarg del cap de setmana, els visitants també han pogut gaudir de diferents espectacles de circ a la plaça del Centre i de rues itinerants pels carrers de la fira.