El Campus Universitari Igualada-UdL prepara una jornada de portes obertes adreçada a estudiants i pares i altres que vulguin conèixer el centre en la seva branca d'enginyeria. S'ha previst per al dissabte 7 d'abril.

A banda de les portes obertes, hi ha previstes unes xerrades sobre els diferents estudis en aquest àmbit que s'imparteixen al campus, i s'han programat en dos torns; a les 10 del matí i a les 12 del migdia, i per això es demana als interessats que s'hi inscriguin prèviament a través de la web www.campusigualada.cat.

En concret, les xerrades explicaran com funcionen i en què consisteix el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Energia Química i el nou grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació. Aquest darrer és dual, de manera que l'estudiant fa pràctiques remunerades en empreses amb un contracte laboral i també es forma a les aules. També s'ofereix el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa.

D'altra banda, el dia 5 de maig es faran unes noves Jornades de Campus Oberts, en aquest cas també per als estudis de salut, en què es podrà conèixer el grau en Infermeria, el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia i el màster universitari en Pràctica clínica i Metodologia de l'ensenyament amb simulació.