L'Ajuntament d'Esparreguera aplicarà un descompte del 50% als usuaris de les piscina coberta de Can Pasqual. Toni Molar, regidor d'Equipaments Esportius i Esports de l'Ajuntament d'Esparreguera, ha explicat que finalment el descompte es farà a partir d'ara tot i que el govern municipal va prendre l'acord el mes de desembre passat. El retard l'ha atribuït al tràmits administratius que no han permès aplicar-lo fins a aquest mes d'abril.

El regidor assegura en unes declaracions publicades al web municipal que els usuaris no han de fer res per beneficiar-se d'aquest descompte i que, tant els que paguen mensualment com trimestralment com anualment, ho veuran reflectit en el proper rebut de pagament. I comenta que durant el període d'incidències que es va produir els mesos de novembre i desembre de l'any passat van rebre moltes queixes dels usuaris de la piscina coberta de Can Pasqual.

La piscina coberta de Can Pasqual va tenir a final de l'any passat problemes amb l'aigua calenta a les dutxes, després de diversos episodis d'avaries que havien deixat inutilitzades les quatre calderes de què disposava la instal·lació. El aparells eren relativament nous. Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Esparreguera va aprovar una modificació de crèdit de 13.700 euros que va permetre solucionar el problema, encara que el proper mes d'agost, durant el tancament de la instal·lació, es faran més millores.