Els Hostalets de Pierola ha introduït un carnet per a la gent gran perquè tinguin transport públic gratuït. A partir del 16 d'abril es posa en marxa la targeta Bus Gent Gran, que permetrà a les persones majors de 65 anys poder-se traslladar a les poblacions properes sense haver de pagar res per al bitllet.

Aquesta és una de les polítiques a favor de la gent de l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola. Aquesta targeta es lliurarà als veïns a partir dels 65 anys i els permetrà desplaçar-se dels Hostalets a Piera i dels barris de Serra Alta i Can Fosalba a Esparreguera en transport públic amb accés gratuït.

Per poder disposar d'aquest carnet cal que les persones sol·licitants tinguin més de 65 anys i estiguin empadronades al municipis dels Hostalets de Pierola

La petició de la targeta Bus Gent Gran es podrà realitzar, segons explicava ahir l'Ajuntament a través d'una nota de prema, a partir del dia 16 d'abril a la recepció de l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola, i s'entregarà al mateix moment.