El Centre Cívic de Fàtima d'Igualada commemora aquest any el 23è aniversari de la seva posada en marxa. Per això, els responsables del centre i les entitats i col·lectius que freqüentment participen en el seu dia a dia duran a terme aquest dissabte, 14 d'abril, un conjunt d'activitats obertes al barri i al conjunt de la ciutat.

Al matí, entre les 11 i 2/4 de 2 del migdia, els assistents podran gaudir d'una xocolatada i diferents tallers familiars amb protagonisme per als més petits. A les 12 h, a més, tindrà lloc la inauguració de l'exposició dels treballs fets pels alumnes del centre.

A la tarda, a les 5, es podrà gaudir de la iniciativa De collita pròpia, amb totes les actuacions de l'alumnat que durant l'any participa en les diferents classes de dansa, cant, gimnàstica o conversa en català, entre molts altres. Aquest és un acte que es fa cada any i és un dels moments més esperats per la participació que hi ha. Per a tancar la celebració, hi haurà pastís per als assistents i l'actuació musical en directe del grup La Séptima Trastada.