Dimecres que ve, 18 d'abril, a les 13.30 h se celebra a Martorell l'acte de cloenda de la quarta edició del projecte «Fem Xarxa, Fem Empresa», en el qual es lliuraran els premis del 9è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord. L'acte tindrà lloc al Centre de Promoció Econòmica i preveu l'assistència de més d'un centenar de persones.

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, han impulsat un any més el concurs amb l'objectiu de reconèixer i premiar l'esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d'atenció a emprenedors i difondre la cultura emprenedora entre els joves d'aquests ajuntaments.

El concurs busca augmentar la projecció externa dels serveis d'assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d'usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d'accions aconseguint alhora una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals.

Amb la dinamització supramunicipal d'aquests tipus d'accions, també es pretén incrementar la creació de noves empreses. Un altre dels objectius és potenciar l'esperit emprenedor dels estudiants dels centres d'ensenyament secundari del Baix Llobregat Nord incentivant el talent creatiu i emprenedor.