Vilanova del camí va acomiadar ahir al metge Emilio Longarón Naudin, que va ser conegut popularment mentre va exercir la professió com a Don Emilio. Longarón era fill predilecte del municipi. L'Ajuntament va decretar dos dies de dol oficial per la seva mort, que va arribar-li al 94 anys.

Centenars de persones es van reunir ahir per fer costat als familiars d'Emilio Longarón. Ell va ser el primer metge de família del municipi i va deixar una forta empremta entre els veïns de Vilanova del Camí que van passar per la seva consulta.

La cerimònia de comiat es va celebrar a l'església de Sant Hilari. En finalitzar l'acte religiós, el seu fill Antoni, en nom de la família, va glossar la figura del metge, del qual va destacar la seva alegria, bondat i professionalitat.

David, Héctor i Albert, els tres néts de Longarón, també van voler acomiadar l'avi amb paraules d'agraïment i amb el convenciment que tot el que han après amb l'avi no se'ls oblidarà mai més.

L'Ajuntament de Vilanova del Camí ha decretat dos dies de dol oficial per la mort del seu fill predilecte, el doctor Emilio Longarón Naudín.

El decret signat per l'alcaldessa Noemí Trucharte declara dol oficial al municipi durant dos dies, des de les 12 h d'aquest dilluns, ahir, fins a les 12 h del proper dimecres, 18 d'abril. Durant aquest temps, el consistori ha decretat la suspensió dels actes oficials al municipi i les banderes onegen a mig pal.