L'Ajuntament de Martorell ha rebut el Segell Infoparticipa en obtenir el 100% dels indicadors positius. Infoparticipa està desenvolupat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB i el que fa és avaluar la informació pública de les diferents administracions per tal de promoure la seva transparència i qualitat.

Martorell ha obtingut la màxima puntuació desprès d'aquest anàlisi que aquest òrgan independent de la UAB ha realitzat en base a 52 indicadors diferentment fixats a partir de la Llei de transparència.

Entre els anys 2013 i 2017, Infoparticipa ha analitzat en diferents onades un total de 7.594 pàgines web, i els municipis de més de 20.000 habitants de tot l'Estat també han estat avaluats com a mínim una vegada. A més a més, tots els municipis de Catalunya, Madrid, Aragó, Múrcia, Navarra i les Canàries també han estat estudiats.

L'acte de lliurament de guardons, que aquest any arriba a la seva cinquena edició, es realitzarà el proper 25 d'abril a l'edifici del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.