El Parc de Can Morral acollirà demà i demà passat la tercera edició de l'Abrera Street Food, una fira gastronòmica que aplegarà 16 food trucks i diferents espectacles per animar l'estada a la zona.

Demà, divendres, la festa s'iniciarà a les 12 del matí i s'allargarà fins a 2/4 de 12 de la nit (dissabte, l'horari serà de 12 del migdia a la mitjanit. Les food trucks oferiran una carta variada de menjar ràpid per a tots els gustos i per als paladars més exigents, des de menjar oriental fins a delícies llatinoamericanes, passant per plats típics d'altres països europeus. Aquest any hi han confirmat la seva assistència les furgonetes Rock and Raola, El Violetero, Creperia La Parisina, Yantar, Stop and Food, Cinderella, Umami, La Factoria, Sensacions, Deligotessen, Pork n'Roll, El Cholope, Naifina-La Moreneta, The Fabulous, Babola i The Potatoes Barber.

També hi haurà espectacles i activitats gratuïtes, com ara inflables, tallers de maquillatge infantil, espectacles de màgia amb el Mag Borruel, els pallassos de la companyia Més Tumacat i el clown Javier Ariza amb el seu espectacle Pericote. I, entre d'altres, també s'han organitzat balls de diferents entitats i escoles. Les dues jornades estaran amenitzades per #BigFriday.