L'Escola de Música de Calaf organitza un concert amb una gran participació de músics per a dilluns, 14 de maig, a les 19 al Casal de Calaf per celebrar que es va crear fa 20 anys, en aquest espectacle es gaudirà de la col·laboració de l'Escola Alta Segarra i hi participaran 260 cantaires, 8 músics i 2 actors.

S'interpretarà la cantata 50 milions de segons, amb música de Joan Vives i text de Piti Español, la part coral serà interpretada pels alumnes de primària de l'Escola Alta Segarra dirigits per Montse Marsans i també per tots els alumnes de llenguatge de l'Escola de Música (de 4 a 12 anys) dirigits per Maribel Sibila.

La part instrumental anirà a càrrec dels professors de l'Escola i es comptarà amb dos actors/cantants solistes: l'actriu igualadina Lloll Bertran, parella del poeta calafí Celdoni Fonoll, i Eloi Fonoll.

Les entrades es van posar a la venda el dijous 3 de maig, i en una hora ja se n'havien venut més de 450 de les 630 que hi havia disponibles, són numerades i s'han de comprar anticipadament a 3 euros. Es poden adquirir a la secretaria de l'AMPA de l'escola Alta Segarra, i també a la secretaria de l'Escola de Música.

Els organitzadors de la commemoració també preveuen que es puguin comprar entrades els dies abans de l'actuació. Les taquilles del Casal de Calaf estaran obertes durant l'hora abans de l'espectacle segons la disponibilitat que hi hagi per així poder adquirir-les amb més facilitat.