«Mentre travessava i parlava per telèfon amb àrab vaig sentir el cop d'un cotxe contra uns pilons», explica la noia marroquina, de 24 anys, mentre assenyala l'indret on hi va haver el xoc. La jove agredida narra l'escena que va viure diumenge passat a la tarda però diu que prefereix no revelar el seu nom.

«El conductor va sortir enfadat del cotxe i va intentar arrencar un dels pilons, però en veure que no podia, va agafar una barra que havia caigut del cotxe i em va atacar», recorda la jove. El conductor li va donar cops a l'espatlla, al maluc i un cop de puny a la panxa. Aleshores va ser el moment que va aparèixer el vianant que va voler defensar-la. Ell també prefereix conservar el seu anonimat i subscriu les paraules de la noia.

«El conductor va agafar una peça del cotxe i va anar a atacar-la. Llavors vaig intentar aturar-lo però vaig acabar rebent. Un noi que ho va veure ho va gravar i va trucar a la policia. Tot seguit, el conductor i la dona que l'acompanyava van fugir», sosté

La jove recorda que l'agressor feia olor d'alcohol i que tenia una actitud pròpia d'un embriac. Sosté que, des d'un primer moment, va tenir la sensació de ser atacada per ser de fora. El transeünt comenta que el conductor la va insultar, però no recorda si va fer servir algun insult racista. La jove tampoc ho sap per què encara no entén l'idioma. Tot i així, les dues víctimes tenen la sensació que el conductor va decidir agredir la noia perquè és de fora. La jove remarca que es pensava que aquí «podia anar sola pel carrer».