La quarta revolució industrial, coneguda també com a revolució 4.0, és el tema central que ha escollit la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) per celebrar la divuitena edició del Sopar Empresarial de l'Anoia, que tindrà lloc el 12 de juliol a Òdena.

El president de la UEA, Blai Paco, ha dit que la quarta revolució industrial «està entrant amb força a tots els sectors econòmics» i creu que «canviarà la indústria», motiu pel qual han decidit abordar un tema que considera «clau» per a les empreses del territori. El lema del sopar d'enguany serà «Posa en marxa el canvi» i inclourà la conferència de l'economista Marc Vidal. A més, presidirà el sopar la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. Al llarg de la vetllada també s'entregaran els Premis UEA, que reconeixen les empreses més destacades del 2017.

A través del lema «Posa en marxa el canvi», la UEA vol plasmar la necessitat que els empresaris vegin la revolució 4.0 com una oportunitat i una necessitat. Blai Paco creu que les empreses han de «perdre la por» a fer aquest canvi.