Aquest dijous, 21 de juny, s'ha dut a terme la inauguració de les dues noves pistes del Frontó Municipal del Molí Nou d'Igualada, que han estat recentment renovades. Entre altres, hi ha assistit l'alcalde, Marc Castells, el vicepresident de la Federació Catalana de Pilota i delegat de la secció de Frontennis, Jordi Albanell, la directiva i jugadors del Club Frontennis Igualada i el president del Club Natació Igualada, David Ramis.

Després de vuit mesos de treballs i amb una inversió d'uns 225.000 euros, Igualada compta avui amb dues pistes de frontennis completament adaptades a la normativa federativa; fet que permetrà la celebració a la capital de l'Anoia de competicions de màxim nivell en aquesta disciplina.

Anteriorment ja hi havia dues pistes al Molí Nou, però calia ajustar-les als paràmetres reglamentaris. Per això, s'ha modernitzat una de les pistes existents i s'ha demolit completament la segona, aixecant-la de nou també segons aquests paràmetres. D'aquesta manera, la instal·lació disposa ara de dues pistes de frontennis de 30 metres i de característiques del tot reglamentàries.

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals, que l'Ajuntament impulsa com a element fonamental de la candidatura per esdevenir Ciutat Europea de l'Esport 2019 i que inclou actuacions, no només al Molí Nou, sinó també en altres instal·lacions esportives municipals com l'Estadi Atlètic o el complex de Les Comes.

Ampliació de la zona de platja a la piscina. Coincidint amb aquest acte inaugural, les autoritats locals i la resta d'assistents a l'acte també han pogut veure l'actuació enllestida recentment a l'entorn de la piscina exterior del Molí Nou, que ha consistit en l'ampliació de la zona de platja a disposició dels banyistes.

En aquest cas, s'han invertit 45.000 euros, que han permès transformar una superfície de formigó ja existent en una nova àrea de gespa artificial d'uns 250 m2, equipada també amb els para-sols corresponents. A més, s'han reformat i modernitzat les dutxes exteriors i s'hi ha afegit una nova entrada d'emergència.

La piscina municipal inicia la temporada estival aquest divendres, 22 de juny, i romandrà oberta, com és habitual, fins el proper 11 de setembre.