Igualada rebrà avui la Flama del Canigó i oferirà tres revetlles diferents per celebrar Sant Joan; a l'Escorxador, a l'Ateneu i a la Rambla. Avui, cap a les 8 del vespre, arribarà a la plaça de l'Ajuntament la Flama del Canigó, portada en relleus per desenes d'atletes i escolars des de la Catalunya Nord fins a la capital de l'Anoia.

En un escenari instal·lat davant del consistori es farà l'encesa del peveter, es donarà lectura al manifest de la diada, i les entitats i els representants dels municipis encendran les torxes i s'enduran arreu de la comarca el foc de Sant Joan per encendre les seves fogueres. Els corredors del Club Atlètic Igualada, a més, tornaran a pujar novament la Flama que permetrà encendre la foguera davant la basílica de Montserrat.

Tot seguit se celebraran dos correfocs. El Correfoc Petit, a les 9 del vespre i organitzat pels Petits Mal Llamp i els Petits Diables d'Igualada, i el Correfoc Gran, a les 10 de la nit, en el qual participaran els Diables d'Igualada, Pixapòlvora i Mal Llamp d'Igualada.