El sindicat UGT de Catalunya ha denunciat la 'manca de transparència' en l'ERO que l'empresa de Xavier Bisbal, a l'Anoia, va presentar el mes d'octubre i que suposava l'acomiadament de 99 treballadors. Segons UGT, també s'han detectat irregularitats que fan 'inviable' que l'autoritat laboral pugui autoritzar l'ERO. El sindicat exposa que podria existir una facturació 'B' de l'empresa, ja que existeixen 'dubtes' sobre la fiabilitat de la informació econòmica aportada per l'empresa. A més, segons el sindicat, els comptes anuals del 2008 són incomplerts i manca l'informe d'auditoria. UGT reclama a l'empresa que pagui les mensualitats que deu als treballadors.

Un cop pagades les mensualitats, el sindicat afirma que Bisbal pot procedir a presentar un ERO de suspensió de contracte amb les condicions que sigui de '120 dies' de duració, que es presenti un 'pla de viabilitat' per a tots els treballadors no afectats per l'ERO i aquests treballadors tinguin un 'compromís' i 'garantia' que les seves retribucions seran abonades 'puntualment'.

UGT també denuncia que els comptes provisionals del 2009 són 'incomplerts' i 'insuficients' i que el pla de viabilitat que s'ha presentat és 'superficial', ja que no aporta cap estudi tècnic.