L'Igualada Hoquei Club ha emès una nota en relació amb les informacions aparegudes en els mitjans de comunicació referents a l'empresa Proinosa, patrocinador principal del club, en què "trasllada el seu suport i la seva solidaritat a la direcció i a tots els empleats de Proinosa" en "aquestes adverses, i de ben segur, transitòries circumstàncies".

Des de la junta de l'entitat es vol "traslladar el ple convenciment sobre la integritat del president de Proinosa, Josep Singla". Afirmen que "el nostre club ha tingut l'oportunitat de comprovar de primera mà, en moltes ocasions, la diligència" de Singla en la gestió d'activitats relacionades amb el patrocini de l'Igualada Hoquei club per part de Proinosa, així com "el seu interès per la marxa del club".

Les circumstàncies actuals no afecten de cap manera l'acord de patrocini entre ambdues entitats, segons l'IHC. En aquest sentit, "Proinosa ens ha reiterat el ple suport de l'empresa en la consecució dels objectius esportius i socials del nostre club". Finalment, el club agraeix "les nombroses mostres de solidaritat i de suport que ha rebut per part d'aficionats i amics".